Flanco: În unele malluri chiriile sunt aberante, de aceea analizăm foarte atent unde rămânem şi unde nu

16 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Retailerul electro-IT Flanco, deţinut de antreprenorul local Iulian Stanciu, a închis, de la începutul anului, trei magazine pe care le avea în Arad, Cluj-Napoca şi Oradea şi are în plan şi alte închideri, acolo unde chiriile sunt prea mari sau unde rezultatele sunt slabe.

„Am rămas fără un magazin în Arad, pentru că acolo s-a închis mallul Galleria. Am închis, de asemenea, în Cluj-Napoca, unde eram prezenţi în centrul comercial Winmarkt (al grupului italian IGD – n. red.), şi în Oradea, în Era Park. În Oradea însă deschidem un alt magazin în aprilie, odată cu inaugurarea parcului comercial Prima Shops“, spune Dragoş Sîrbu, CEO al Flanco Retail.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2017

 
Cuvinte cheie:
Flanco
, retailer
, malluri
, chirii
, magazine
, centru comercial
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide