Companii

Flanco şi-a luat director de marketing de la Whirlpool

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Cristina Roşca

12.03.2014, 00:01 125

Flanco Retail, compania care operează reţeaua de magazine cu acelaşi nume, l-a numit pe Radu Bătrînu în funcţia de director de marketing, el urmând să o înlocuiască pe Marina Zara, care a ocupat funcţia în ultimii doi ani. Anterior românul a lucrat pentru Whirlpool timp de mai bine de un deceniu, ocupând poziţii precum manager regional de vânzări şi apoi trade marketing manager. Anterior el a lucrat pentru producătorii de panificaţie Farisan şi Postăvarul.

„Radu Bătrînu va coordona activităţile de promovare şi comunicare ale companiei, cu focalizare pe campanii şi servicii care aduc plusvaloare clienţilor”, a declarat Dragoş Sîrbu, CEO al Flanco, companie cu 81 de magazine şi afaceri de 137 mil. euro în 2012, ultimul an pentru care există date publice.

Absolvent al Universităţii Transilvania din Braşov, Radu Bătrînu este al doilea manager pe care Flanco îl ia de la Whirlpool, după Violeta Luca. Aceasta din urmă a fost iniţial marketing manager, apoi CEO şi ulterior a devenit mâna dreaptă a lui Iulian Stanciu, acţionarul Flanco, la eMag.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.03.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO