Companii

Fondatorii EuroGsm au intrat în retailul cu decoraţiuni

Fondatorii EuroGsm au intrat în retailul cu decoraţiuni

Autor: Ioana David

10.11.2013, 22:03 1463
Oamenii de afaceri Silvia şi Zsolt Fodor din Cluj, care au dezvoltat retailerul EuroGsm ce a ajuns la peste 110 ma­gazine de telefoane şi accesorii telecom, testează acum o nişă de piaţă – o reţea de magazine pentru decoraţiuni interioare, Chic Ville.
 
Cei doi antreprenori au început să dezvolte acest business în noiembrie anul trecut, intenţia fiind să-l extindă în toată ţara. În prezent reţeaua Chic Ville a ajuns la trei unităţi în Cluj şi Bucureşti.  „Avem în plan deschiderea de noi ma­ga­zine în marile oraşe ale ţării şi în acest moment suntem în curs de căutare a locaţiilor potrivite“, a spus Marius Şerbănescu, director de achiziţii al Chic Ville.
 
Recent, compania a deschis un magazin în mallul Pro­me­nada din Capitală, în urma unei investiţii de 250.000 de euro, pentru care a angajat 15 persoane. Mallul a fost inaugurat luna trecută în zona Floreasca din Capitală după investiţii de peste 130 mil. euro, fiind împărţit în 143 de spaţii comerciale.

Citiţi continuarea articolului aici

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.11.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO