Companii

Furnizorul de soluţii de paletizare CSI România a avut afaceri mai mari cu 26% în T1

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Laurentiu Cotu

01.05.2014, 00:00 252

Furnizorul de soluţii de paletizare şi manipulare pentu industria bunurilor de larg consum CSI România, controlat de olandezii de la CSI Industries, a încheiat primul trimestru cu o cifră de afaceri de 5,3 mil. euro, în creştere cu 26% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, pe fondul volumului mare de comenzi înregistrate.

Anul trecut compania a avut o cifră de afaceri de 19,8 mil. euro, în creştere cu 74% faţă de anul anterior, iar în acest an mizează pe afaceri de până la 21 mil. euro.

„În primele trei luni vânzările au evoluat conform aşteptărilor din buget, menţinându-se la un nivel ridicat, datorită volumului mare de comenzi primite în ultimul trimestru din 2013. Creşterea este însă una relativă, având în vedere că pe final de an previzionăm cam acelaşi volum al afacerilor ca în 2013, undeva între 20,5 şi 21 milioane de euro“, a declarat Ciprian Morar, director CSI România.

Compania are peste 280 de angajaţi. Printre clienţii CSI se numără companiile FrieslandCampina, Johnson wax, Mars, AOR Trading, Nutricia, MSP, Pepsico, Procter&Gamble, British Tobacco, Unilever, LEAF, JTI sau Philip Morris.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO