ZF 24

CEO-ul flydubai: Pe ruta Bucureşti - Dubai există cerere pentru călătorii de afaceri, dar şi pentru vacanţe

CEO-ul flydubai: Pe ruta Bucureşti - Dubai există...

Autor: Mirabela Tiron

25.11.2013, 00:06 226
Ghaith Al Ghaith, CEO al companiei ae­riene low-cost flydubai,  care a transportat anul trecut 5,1 milioane de pasageri şi care are zbo­ruri şi pe ruta Bucureşti - Dubai, spune că este mulţumit de rezultatele obţinute pe piaţa locală şi că are în plan majorarea frecvenţei de ope­rare pe această rută.
 
Compania aeriană a intrat cu zboruri spre Du­bai din România în octombrie 2012, cu trei curse pe săptămână de pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni), cel mai mare din ţară, spre terminalul doi al Dubai International Airport. Pe piaţa locală compania aşteaptă 20.000 de pasageri anul acesta.
 
„Pe ruta Bucureşti - Dubai există cerere pen­tru călătorii de afaceri, dar şi pentru vacanţe.  (…) Avionul din Bucureşti are locuri la business class pentru că a existat cerere“, a spus Ghaith Al Ghaith, prezent la salonul aero­nautic Dubai Airshow, organizat în pe­rioada 17-21 noiembrie în emiratul Dubai.
 
Cum se face profit
 
Ghaith a explicat că pentru a obţine profit în aviaţie este esenţial ca firma să ope­reze după modelul low-cost în ceea ce pri­veş­te gestio­narea costurilor şi să ofere servicii cât mai variate pasagerilor pentru a se dife­ren­ţia de concurenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO