Companii

Globalworth a cumpărat terenuri de 14,3 milioane euro în nordul Bucureştiului

Globalworth a cumpărat terenuri de 14,3 milioane euro...

Autor: Marius Oncu

20.06.2014, 15:54 411

Terenurile sunt localizate în apropierea staţiei de metrou Pipera, la intersecţia Bulevardului Dimitrie Pompeiu ii cu Strada George Constantinescu, se arată într-un comunicat al companiei. Zona Dimitrie Pompeiu a devenit în ultimii ani cel mai important hub de business din România, aici fiind localizate operaţiuni de back office ale multor multinaţionale şi instituţii financiare.

Preţul total plătit pentru achiziţie este de 14,3 milioane de euro. Terenurile se află în apropierea complexului de locuinţe Upground şi clădirilor de birouri BOB şi BOC, deţinute de Globalworth.

Un teren disponibil în zona respectivă, aproape de complexul Upground, este cel pe care până de curând au funcţionat depozitele şi sediul distribuitorul farmaceutic Farmexim, deţinut de omul de afaceri Ovidiu Buluc, care şi-a mutat operaţiunile într-un nou centru logistic în Baloteşti, judeţul Ilfov. De altfel, acţionarii Farmexim au discutat în 19 mai vânzarea unor active.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO