Gral scoate din buzunar 3,5 mil. euro pentru investiţii

25 ian 2016 Autor: Corina Mirea

Antreprenorul Robert Şerban, care deţine operatorul de ser­vi­cii me­dicale private Gral Medical, unul din­tre cei mai mari cinci jucători de pe piaţa de profil din Ro­mânia, pa­riază 3,5 mi­lioa­ne de euro anul acesta pe noi investiţii.

Prima pe agen­­da ope­ra­torului este a do­ua sec­ţie de radioterapie din ca­drul spi­talului oncologic OncoFort, care ar tre­bui să fie gata în primăvara acestui an. 

„Este a doua secţie de radio­te­rapie din cadrul spitalului OncoFort şi are ca termen de deschidere prima parte a trimestrului doi din acest an. Buge­tul de investiţii de 3,5 milioane de euro cuprinde şi mărirea numărului de paturi din spital cu încă 40“, a spus Robert Şerban.

Gral Medical a început anul în forţă, deschizând la finalul săptămânii trecute o clinică în zona Băneasa, care a presupus o investiţie de 200.000 de euro şi unde există deja servicii medicale pentru 17 specialităţi.  Anul trecut, grupul Gral, care activează pe o piaţă a serviciilor medicale private estimată la aproximativ 5 miliarde de lei, a avut un milion de pacienţi.

În 2014, grupul a avut venituri de 101,2 mil. lei (aproape 23 milioane de euro), în creştere cu  23% faţă de anul anterior.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.01.2016

 
Cuvinte cheie:
Gral
, investitii
, operator medical
, clinici private
, spital
, antreprenori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide