Hotelul Sheraton din Bucureşti extinde cu 200.000 de euro zona de spa. „Avem turişti din Israel, Germania şi Spania“

4 aug 2017 Autor: Mirabela Tiron

Daniel Ben-Yehuda, şeful hote­lu­lui Sheraton din Piaţa Romană, spune că în septembrie hotelul va deschide noi facilităţi în centrul spa, o piscină şi jacuzzi, în urma unei investiţii de 200.000 de euro, serviciile spa fiind o atracţie suplimentară pentru turişti.

„Avem turişti de pe pieţele tradiţio­na­le ca Germania sau Spania, dar cea mai bună piaţă în prezent este Israel, de unde primim grupuri de turişti, dat fiind zbo­rurile operate de companiile aeriene către şi dinspre Israel“, a spus pentru ZF Da­niel Ben-Yehuda, şeful hote­lu­lui Sheraton din Piaţa Romană. În pe­rioada ianuarie-iunie, în hotelurile din Capitală s-au cazat 528.000 de turişti stră­ini, faţă de 507.000 de străini în pri­mul semestru al anului trecut, arată cal­cule­le ZF făcute, pe baza datelor de la Statis­ti­că. Creşterea numărului de turişti în­seamnă implicit venituri mai mari pentru hoteluri şi alte unităţi de cazare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.08.2017

 
Cuvinte cheie:
Hotel
, Sheraton
, extindere
, zona de spa
, turişti
, cazare
, Daniel Ben-Yehuda
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide