ZF 24

Importatorul produselor pentru bebeluşi HiPP şi al îngheţatei Häagen-Dazs face 7,5 mil. euro

Importatorul produselor pentru bebeluşi HiPP şi al...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.03.2014, 00:06 567
Maresi Foodbroker, filiala locală a companiei aus­triece cu acelaşi nume care face parte din holdingul Vivatis, aşteaptă în acest an o creştere a cifrei de afaceri cu o cifră (sub 10%) pe portofoliul existent şi ar putea de­păşi astfel un rulaj de 36 mil. lei ( 8 mil. euro), con­form calculelor ZF pe baza datelor furnizate de companie.
 
Anul trecut, importatorul brandu­ri­lor HiPP (mân­ca­re pentru bebeluşi), Häagen-Dazs (îngheţată) şi Yo (siro­puri) a înregistrat o cifră de afaceri de apro­xi­mativ 33 mil. lei (7,5 mil. euro).
 
„Pentru 2014 estimăm o cifră de afa­ceri în creştere  «single digit» ( sub 10% - n.red.) pe portofoliul actual de fur­ni­zori şi clienţi. Proiectele noi vor genera o cifră de afa­ceri suplimentară“, a declarat Harald Bock, 43 de ani, directorul ge­ne­ral al Maresi Foodbroker, companie care a intrat pe piaţa locală în 2008 în urma achiziţiei unei afaceri locale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO