Companii

Investitie de 20 mil. euro intr-un complex Mercedes de 10.000 mp

16.01.2008, 17:58 23

Importatorul de piese auto ATP Exodus din Baia Mare a investit 20 mil. euro intr-un complex auto de 10.000 mp destinat marcii Mercedes, construit pe un teren de 45.500 mp, in Baia Mare. Spre comparatie, cel mai mare complex auto pentru Mercedes din Capitala, Casa Auto, are 4.000 de metri patrati.
"Decizia de a deschide noul centru Mercedes-Benz la Baia Mare este determinata pe de o parte de cresterea economica a Transilvaniei in ultimul timp, iar pe de alta parte am dorit sa demaram acest nou proiect in orasul in care, in urma cu ceva timp, am pus pe picioare compania ATP Exodus. Investitia a fost demarata in luna martie a anului trecut, iar spre sfarsitul acestei luni vom putea derula activitatile de service, vopsitorie, vanzari autoturisme si piese de schimb in noul centru auto", a declarat Mircea Cirt, director general si proprietar al ATP Exodus.
Compania din Baia Mare a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de peste 40 mil. euro, cu 46% mai mare fata de 2006. Potrivit reprezentantului companiei in cadrul noului centru vor fi angajati 150 de oameni.
Compania detine mai multe puncte de lucru la nivel national, precum si o reprezentanta externa in Viena.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO