Companii

Investitie spaniola de 7 mil. euro in componente auto

01.02.2007, 19:12 30

Producatorul spaniol de componente auto Manufactura Moderna de Metales (MMM) Barcelona va investi anul acesta aproximativ 7 milioane de euro in dezvoltarea tehnologica a punctului de productie de la Turda, judetul Cluj, unde se afla filiala din Romania a MMM Autoparts.
Compania a finalizat recent o investitie de aproximativ 5,5 mil. euro in construirea fabricii din Romania, iar astazi va fi demarata productia. Compania are 20 de angajati.
"Intentia noastra este ca pana la mijlocul anului viitor sa lucram cu aproximativ 260 de angajati. Anul acesta vrem ca in fiecare luna sa angajam oameni noi, iar pentru a avea oameni calificati, am demarat cateva programe de training", a declarat pentru ZF Transilvania Jordi Priu, manager general al fabricii din Romania a Manufactura Moderna de Metales Barcelona.
Potrivit acestuia, unitatea de productie va fi realizata in mai multe etape, pe o suprafata de 2,7 ha. Primul modul are de 5.000 mp si cuprinde o hala si spatii de birouri. Compania va produce tuburi metalice pentru sisteme auto, conducte pentru sistemul de franare, sistemele de aer conditionat si conducte structurale. Principalii clienti ai companiei sunt Renault, VW, Audi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO