Companii

Israelienii de la Sixt New Kopel intra pe auto second-hand

03.10.2007, 19:58 22

Sixt New Kopel, filiala locala a grupului israelian Shlomo, specializata in leasing operational si servicii de rent-a-car, intra pe segmentul automobilelor secondhand, oferind spre vanzare masinile care au facut obiectul contractelor de leasing operational si rent-a-car din portofoliul companiei.
Reprezentantii companiei estimeaza ca pana la sfarsitul anului Sixt New Kopel va comercializa peste 300 de automobile. "In 2008 cifra va ajunge la peste 750 de unitati, daca se iau in considerare contractele de leasing operational ale companiei", a declarat Dudy Perry, CEO al Sixt New Kopel.
Divizia de leasing operational a New Kopel Sixt a incheiat anul 2006 cu contracte pentru mai mult de 2.000 de masini. Pana in septembrie 2007, compania a semnat contracte pentru mai mult de 4.000 de automobile, iar valoarea totala a contractelor a depasit 40 mil. euro. Printre clientii companiei se numara Pepsi, URBB, Elite, Alka, UTI Group, Pagini Aurii, Credit Europe Bank, E.ON Moldova si Millennium Bank.
Compania israeliana a intrat pe piata autohtona la finele anului 2005, cand grupul Shlomo a achizitionat compania Union Motors. Printre cei mai mari jucatori prezenti pe piata se numara ALD Automotive, Sixt New Kopel si Fleet Management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO