Companii

Italienii de la Custom vor să atace piaţa locală de echipamente fiscale

Italienii de la Custom vor să atace piaţa locală de...

Autor: Ioana Nita

22.11.2016, 00:07 1159

Grupul italian Custom, specializat în dezvoltarea de echipamente şi software pentru automatizarea punctelor de vânzare, care produce peste o treime din echipamentele sale într-o fabrică deschisă în 2006 în judeţul Caraş-Severin, are în plan să extindă capacitatea de producţie şi să intre direct pe piaţa locală cu întreg portofoliul de produse.

Grupul italian va demara investiţia - care prevede şi deschiderea unui birou la Bucureşti - odată cu intrarea în vigoare a legii care prevede obligativitatea utilizării de către comercianţi a unor case de marcat cu jurnal electronic care vor fi şi conectate la sistemul IT al ANAF.

„Avem deja făcut planul de extindere în România, însă vom demara când vor fi introduse casele de marcat cu jurnal electronic“, a declarat pentru ZF Alessandro Pedrazzi, directorul diviziei POS din cadrul Custom. „Vom investi în producerea unor produse dedicate pieţei locale“, a punctat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO