Companii

Lucrarile din zona Lipscani inchid Amsterdam Cafe

Lucrarile din zona Lipscani inchid Amsterdam Cafe
10.07.2007, 18:41 102

Cafeneaua Amsterdam Grand Cafe, localizata pe strada Covaci in centrul istoric al Bucurestiului, se va inchide saptamana viitoare ca urmare a lucrarilor efectuate in zona Lipscani care au dus la scaderea afacerilor din zona cu circa 50%. Reprezentantii Amsterdam Cafe au spus ca vor redeschide cafeneaua in momentul in care se vor finaliza lucrarile.
"Din cauza traficului restrictionat si ca urmare a disparitiei a 800 de locuri de parcare in zona Lipscani, vanzarile businessurilor din zona au scazut dramatic, cu circa 50%", a spus Jerry van Schaik, unul dintre actionarii cafenelei.
Reprezentantii companiei spun ca iau in considerare deschiderea unei alte locatii, insa nu in zona Lipscani.
"Amsterdam Cafe a fost deschisa acum cinci ani in Lipscani. Mult timp oamenii au considerat aceasta zona una cu potential, desi mizeria si casele parasite ne atrageau in sens negativ atentia. Acum, dupa cinci ani, cred ca Lipscani isi va atinge potentialul, dar nu in 2007", a mai spus Schaik. Jerry van Schaik este si administrator la hotelul Rembrandt din zona Lipscani, insa acesta nu a fost afectat de lucrari.
"Pe strada Smardan unde este hotelul nu au fost lucrari si nici nu vor fi, asa ca hotelul are un grad de ocupare foarte bun. Am observat insa ca mai multe localuri de pe Lipscani intampina probleme si unele s-au si inchis", a spus Alina Buzea, director de marketing al Rembrandt.
Printre localurile inchise se numara si AsiMo Cafe. In zona mai sunt restaurante precum City Grill sau Gregory's, precum si cafenele precum Arcade Cafe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO