Companii

Managerul care a dezvoltat Polus Cluj, noul CEO al TriGranit

Managerul care a dezvoltat Polus Cluj, noul CEO al TriGranit

Arpad Torok lucreaza in cadrul TriGranit din anul 1999 si a detinut pe rand functiile de director de dezvoltare al Polus Center Cluj, mai apoi al Polus Center Constanta si Chief Leasing Officer al companiei TriGranit

05.10.2009, 23:17 170

Compania de dezvoltare imobiliara TriGranit, controlata de omulde afaceri maghiar Sandor Demjan, l-a numit in functia de directorexecutiv pe Arpad Torok, care a ocupat pozitia de director deleasing al companiei si responsabil cu dezvoltarea unor proiecte,inclusiv mallurile Polus Center din Cluj si Constanta.

Torok il inlocuieste la conducerea TriGranit pe Lorant Varga,care a parasit compania. El lucreaza in cadrul TriGranit din anul1999 si a detinut pe rand functiile de director de dezvoltare alPolus Center Cluj, mai apoi al Polus Center Constanta si ChiefLeasing Officer al companiei TriGranit.

"Compania pune in aplicare o noua strategie pentru careactionarii au ales sa numeasca un nou CEO", au declaratreprezentantii TriGranit

Compania maghiara a fost infiintata in anul 1997, devenind unadintre cele mai mari companii europene de dezvoltareimobiliara.

Cu operatiuni in 7 tari din Europa Centrala si de Est TriGranitdetine un portofoliu de proiecte finalizate, precum si investitiiaflate in faza de proiect ce totalizeaza 4 miliarde de euro.

In Romania TriGranit administreaza 120.000 de metri patrati despatii comerciale, in proiectele Polus Center Cluj, Armonia CenterArad si Euromall Pitesti, aflate in portofoliul fondului austriacde investitii Immoeast, unul dintre actionarii companiei.

In plus, compania are in constructie mallul Polus Center dinConstanta, investitie de 140 mil. euro, a carui finalizare esteprogramata pentru anul viitor. Tot de anul viitor TriGranit arputea prelua in administrare si proiectele West Gate Craiova, GoldPlaza Baia Mare si Polus Constanta.

Compania maghiara are 60 de angajati in Romania si detineterenuri destinate constructiei de malluri in Brasov si Galati sieste totodata implicata intr-unul dintre cele mai controversateproiecte imobiliare din Romania, Esplanada din Bucuresti, care estemomentan blocat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO