Companii

MedLife “relaxează” investiţiile. Vrea să facă doar un spital în 2012

MedLife “relaxează” investiţiile. Vrea să facă doar un spital în 2012

Foto: Cristina Nichitus

Autor: Ioana David

12.12.2011, 17:26 344

Operatorul de servicii medical MedLife, controlat de familia Marcu, cea mai dinamică firmă din piaţa de profil, nu exclude eventuale achiziţii anul viitor însă extinderea este mult încetinită comparativ cu 2011.

Compania a inaugurat săptămâna trecută un spital de ortopedie cu o capacitate totală de 45 de paturi şi în care a investit 8,5 mil. euro. Printre investiţiile din acest an se mai numără un spital de pediatrie de 13,5 mil. euro în Capitală, o clinică de dermatologie estetică tot în Capitală, în timp ce la Braşov a investit peste 10 mil. euro în deschiderea unui spital privat cu 60 de paturi şi în achiziţia clinicii Eva, care potrivit companiei este cea mai mare maternitate din regiune. MedLife a mai achiziţionat 55% din grupul Genesys Medical Clinic din Arad, dar a deschis şi alte clinici.

"Exceptând spitalul MedLife Floreasca (o investiţie de peste 10 mil. euro - n.red.) probabil că nu vor mai exista investiţii de mari dimensiuni derulate anul viitor. (...) Adiţional nu excludem posibilitatea unor investiţii, achiziţii sau dezvoltare, în cazul în care vom avea proiecte interesante", spune Mihai Marcu, preşedintele MedLife, cel mai mare jucător după cifra de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO