Companii

Metro reia expansiunea la Piteşti

Autor: Cristina Rosca

07.12.2011, 00:00 92

Reţeaua Metro Cash&Carry, cel mai mare jucător din comerţul local, cu afaceri de 1,256 mld. euro anul trecut, deschide mâine cel de-al cincilea magazin Metro Punct şi cea de-a 31 a unitate a reţelei, la Piteşti, în urma unei investiţii de 1-2 mil. euro, potrivit estimărilor ZF. Magazinul va avea o suprafaţă totală de 2.100 de metri pătraţi şi va oferi circa 4.000 de produse. Compania germană mai deţine şi un magazin junior (clasic) în acelaşi oraş.

"Pe baza discuţiilor deschise purtate cu actualii clienţi, precum şi privind harta magazinelor cash & carry din zonă, am observat oportunitatea deschiderii a încă unui magazin la Piteşti. Noul METRO Punct are avantajul unei accesibilităţi sporite pentru clienţii din partea de nord a judeţului (Mioveni, Curtea de Argeş, Câmpulung), precum şi dinspre Râmnicu Vâlcea, aceştia nemaifiind nevoiţi să traverseze Piteştiul ca să ajungă până la Bradu", a declarat Dusan Wilms, director general Metro Cash & Carry România.

Aceasta este prima deschidere a germanilor din acest an. Până la finalul anului Metro Cash&Carry va mai deschide un magazin Metro Punct în Turda (Cluj).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO