Companii

Metropolitan Hospital din centrul Capitalei, controlat de familia Oprescu, şi-a închis maternitatea

Spitalul funcţionează într-o clădire pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi

Spitalul funcţionează într-o clădire pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi

Autor: Mirabela Tiron

14.06.2017, 00:05 6947

Metropolitan Hospital, situat în centrul Bucureştiului, pe Calea Şerban Vodă, deschis în 2014 şi controlat indirect de familia fostului primar al Capitalei Sorin Oprescu, şi-a închis maternitatea, una dintre cele mai importante linii de business. „Din aprilie s-a închis ma­ternitatea.“

Spitalul ar urma să se închidă,  potrivit unor surse din piaţa de servicii medicale private. Conducerea spitalului nu a putut fi contactată de ZF.

Spitalul funcţionează într-o clădire cu o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi şi pune la dispoziţie un bloc ope­rator general cu patru săli de operaţie, un bloc de naştere fiziologică şi un bloc operator oftalmologie. Acesta este dispus pe trei niveluri (subsol, parter şi etaj 1) şi are o ca­pacitate de 81 de locuri, arată datele de pe site-ul  spitalului. 

Segmentul de obstretică-ginecologie a reprezentat unul din principalele pariuri ale investitorilor în servicii medicale private. Cele mai multe spitale private au dezvoltat maternităţi, alocând un număr semnificativ de paturi secţiilor de obstetrică-ginecologie şi neonatologie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO