Companii

Ministerul Economiei lansează cel mai nou program pentru antreprenori, cu un buget de 60 de milioane lei

Ministerul Economiei lansează cel mai nou program pentru...

Autor: Cristina Bellu

20.07.2016, 11:43 993

Bugetul alocat programului este de 60 de milioane lei, MECRMA estimând că vor exista peste 244 de beneficiari ai ajutorului de minimis.

"Programul de microindustrializare este unul dintre cele mai aşteptate proiecte guvernamentale de către antreprenori. Noutatea din acest an pentru firmele româneşti constă în valoarea mai mare a ajutorului financiar acordat. De asemenea, acest program naţional sprijină fabricile de dimensiuni mici şi medii şi, prin urmare, va genera valoare adaugată în economie. Ministerul Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri încurajează producţia, oriunde în România, proces care este posibil doar prin antreprenoriat şi inovaţie", a spus Claudiu Vrînceanu, secretar de stat în MECRMA.

Prin acest program se finanţează implementarea celor mai bune planuri de investiţii, planuri de afaceri depuse online de către aplicanţi pe site-ul www.aippimm.ro, calcularea punctajelor planurilor de investiţii/afaceri făcându-se în mod automat, transparent şi în timp real.

Începând de miercuri, ora 10:00, este activă aplicaţia de înscriere în cadrul Programului national multianual de microindustrializare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO