Companii

Monica Tatoiu a plecat dupa 15 ani de la Oriflame

31.03.2010, 18:57 1021

Monica Tatoiu, unul dintre cei mai cunoscuti executivi romani lanivel local, s-a retras din functia de director general al OriflameRomania, filiala locala a producatorului suedez de cosmeticeOriflame. "Aceasta a fost ultima mea zi la conducerea acesteicompanii, am predat deja stafeta colegei mele Marina Pavlinova,alaturi de care acum 15 ani intram in Oriflame", a declarat pentruZF Monica Tatoiu. Pavlinova ocupa in prezent si functia de vicepresedinte pe vanzari la nivel global, pozitie pe care o va pastrasi in timp ce va fi director general al filialei locale. Lainceputul carierei, Pavlinova a ocupat functia de finance managerpe Bulgaria.

Monica Tatoiu a anuntat ca doreste sa se retraga inca din 2008,dar criza financiara i-a amanat plecarea. Directorul general alOriflame Romania anunta in urma cu doi ani ca va pregati pe cinevadin interiorul filialei pentru a ceda conducerea, dar pana la urmadecizia a fost luata de compania-mama. Oriflame Romania, cu afaceride peste 33 mil. euro anul trecut, concureaza direct cu Avon sauAmway.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO