Companii

Nicoletta Muscinelli a fost desemnată să conducă viitorul magazin Ikea din Timişoara: Vom atrage 1,5 milioane de vizitatori anual şi vom onora 700 de comenzi plasate online zilnic. În magazin vor lucra 250 de angajaţi

Nicoletta Muscinelli

Nicoletta Muscinelli

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.01.2022, 00:07 5508

Magazinul din Dumbrăviţa, lân­gă Timişoara, al retailerului sue­dez de mobilă şi accesorii pentru casă Ikea va onora 700 de co­menzi plasate online zilnic şi va atrage 1,5 milioane de vizitatori anual încă din primul an de funcţio­nare. Aşa arată estimările Nicolettei Muscinelli, mar­ket mana­ger al viitorului punct de desfacere pe care sue­dezii îl construiesc în România.

„Principalul constructor al ma­ga­zi­nului este compania SSAB AG, iar lucrările evoluează foarte bine. Avem doi reprezentanţi perma­nenţi pe şantier“, a spus Nicoletta Muscinelli într-un interviu pentru ZF.

În viitorul magazin vor lucra pentru început 250 de angajaţi. Cons­trucţia magazinului Ikea din Dumbră­viţa a început pe 25 noiembrie 2021, iar grupul estimează 12 luni până la finalizarea lucrărilor, cu posibile va­ria­ţii în funcţie de condiţiile din teren. Investiţia este de 60 de milioane de euro, magazinul va avea o suprafaţă de 26.000 de metri pătraţi şi se va afla pe un teren de 85.000 de metri pătraţi. Depozitele se vor întinde pe 4.000 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO