Companii

O nouă preluare se pregăteşte pe piaţa stomatologică: Consiliul Concurenţei analizează o tranzacţie între doi distribuitori de tehnică dentară

O nouă preluare se pregăteşte pe piaţa...

Autor: Cristina Bellu

23.08.2023, 12:15 588

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care familia Dohotariu, cu afaceri în distribuirea de echipamente şi consumabile stomatologice şi pentru tehnică dentară, precum şi cu furnizarea de servicii de radiologie dentară, intenţionează să preia distribuitorul independent de consumabile şi echipamente stomatologice Nastimed Serv din Cluj-Napoca.

“În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacţie trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua operaţiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, au transmis miercuri reprezentanţii instituţiei.

În 2022, afacerile Nastimed Serv au ajuns la 28 mil. lei, plus 9,06% an/an, în timp ce profitul companiei a fost de 496.149 lei, potrivit datelor raportate la ministerul Finanţelor.

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO