Companii

O nouă tranzacţie pe piaţa serviciilor medicale private. Cinci antreprenori au vândut patru clinici de imagistică către grupul Affidea

O nouă tranzacţie pe piaţa serviciilor medicale...

Autor: Mădălina Panaete

03.09.2015, 00:06 1289
Operatorul de servicii medicale Affidea (fostul Euromedic), specializat în imagistică, a ajuns la 18 clinici pe plan local, după ce a preluat patru centre de diagnostic imagistic Phoe­nix, deţinute de cinci antreprenori locali.
 
Clinica de diagnostic Phoenix, aşa cum se numeşte firma care a vândut cele patru centre, este deţinută de Nicolae Bolog (72,2%), Irinel Oancea (7,9%), Dolosiu Dorin (10,8%), Antonia Bănicescu (3,9%) şi Sama Bolog (4,9%), conform datelor de la Registrul Comerţului.
 
Compania a avut anul trecut afaceri de 8,5 mil. lei, în creştere cu 14% faţă de 2013, în timp ce profitul net a fost de 1,5 mil. lei, respectiv o marjă de 17%.
 
Businessul a fost înfiinţat în 2006 în Bucureşti, unde s-a deschis prima clinică şi a reuşit să se extindă în Cluj-Napoca, Piatra-Neamţ, Deva şi Mediaş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO