Companii

(P) Oportunitate pe piaţa imobiliară: apartamente noi în zona centrală a Braşovului cu plata în leasing până în 2017

Alphaville Braşov

Alphaville Braşov

20.03.2013, 15:20 548

Unul din cei mai importani dezvoltatori din Vestul ţării, Bermo Group, a lansat o variantă de leasing imobiliar foarte bine adaptată la cerinţele pieţei pentru clienţii interesaţi de achiziţia unei locuinţe noi  în ansamblul Alphaville din oraşul Braşov. În această variantă de contractare clientul se poate muta într-un apartament nou cu  doar 30% avans iar până în 2017 poate stabili împreună cu dezvoltatorul rate de confort (350 sau 450 euro/lună) iar plata finală poate fi amânată ca şi valoare reziduală la finalul contractului. Clienţii pot achita în avans oricând pe perioada contractului sume mai mari fără să aibă penalităţi sau comisioane în plus. Preţurile noilor apartamente sunt apropiate de oferta locuinţelor vechi din zonă iar arhitectura noului ansamblu a schimbat complet peisajul în zonă şi a atras chiar noi oportunităţi de investiţii, de curând reţeua LIDL inaugurând în zonă cel mai mare discount market din oraş.

Alphaville Braşov – un concept inovativ de calitate şi confort

Alphaville este un succes pe piaţa imobiliară din Braşov, cumpărătorii fiind atraşi mai ales de conceptul  de calitate dar şi de zona unde este amplasat, la intersecţia dintre cartierul Răcădău (zona 1 din oraş) şi ieşirea spre DN1 – Predeal – Bucureşti. Pe lângă priveliştea superbă pe care o oferă locaţia (panorama montană cu Piatra Mare pe aripa de vest a clădirilor şi Muntele Tâmpa pe latura estică a ansamblului) locaţia beneficiază de conexiuni rapide la  punctele de interes major: zona comercială cu hipermarketuri, parc de agrement în apropiere cu sală fitness, grădiniţe, şcoli. Lucrările la complexul Alphaville au început în 2010 cu resursele financiare ale dezvoltatorului şi cu un buget de 2,7 milioane Euro finanţat prin Banca Transilvania. Bermo Group a realizat până acum o investiţie totală de peste 6,8 milioane euro în proiectul de la Braşov. 

După aproape doi ani de la deschiderea biroului de vânzări, Bermo Group- dezvoltatorul proiectului, a predat la cheie 90 de apartamente complet finisate, două clădiri fiind deja locuite de familiile care s-au mutat aici în vara anului trecut. În luna iunie 2013 vor fi livrate la cheie alte 55 de unităţi noi cu două şi trei camere. Vânzările au avut un ritm accelerat şi pentru faza a doua de proiect, din acest nou stoc fiind deja contractate 80% din apartamentele disponibile. Dezvoltatorul a oferit un beneficiu foarte atractiv clienţilor care au contractat în faza de execuţie: personalizarea spaţiului interior. În acest fel fiecare apartament este diferit ca şi finisări interioare, unii clienţi au păstrat structura open space, alţii au solicitat închiderea bucătăriilor sau compartimentare pentru dressing în hol. Antreprenorul general al proiectului a fost foarte flexibil şi s-a adaptat la solicitările clienţilor, în faza de execuţie structură fiind posibile chiar şi recompartimentări fără costuri suplimentare.

Bermo Group a prevăzut noile apartamente din ansamblul rezidenţial braşovean cu sistem de  izolaţie fonică între vecini şi delimitare apartamente prin pereţi dubli şi şape flotante, termosistem exterior grosime 15 cm (clasa energetică A), compartimentare la interior din zidărie rezistentă cu proprietăţi anti-umezeală. Finisajele sunt calitatea I iar apartamentele sunt autonome din punct de vedere al utilităţilor, fiecare locuinţă fiind dotată cu centrală termică proprie şi contorizare individuală pe gaz, apă, curent.

Ultima strigare pentru apartamentele din Alphaville cu livrare în iunie 2013

Alphaville a  bifat un portofoliu de peste 2000 de vizitatori,  1000 de abonaţi care urmăresc noutăţile pe email şi 5000 de fani pe Facebook.

 Mai multe structuri de apartamente sunt la ultima strigare în această lună: 4 tipuri de apartamente cu două camere sunt deja ultimele disponibile. Oferta cea mai restrânsă este la structurile cu trei camere, în tot complexul fiind vândut aproape integral stocul de 53 de apartamente disponibile în această variantă. Clienţii care se grăbesc şi contractează în luna martie 2013 mai pot opta pentru personalizarea interiorului împreună cu departamentul aftersales al Diviziei de la Braşov.

Preţurile la două camere sunt cuprinse între 47.000 Eur şi 58.000 Eur şi au suprafeţe cuprinse între 54 şi 75 mp. Apartamentele cu trei camere pot fi achiziţionate la preţuri începând cu 67.000 Eur, cea mai generoasă structură având aici o suprafaţă construită de 107 mp.

CONTACT:

Showroom: Str. Carpatilor nr.44, Brasov

Tel/Fax. 0268 313 163

www.alphaville.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO