Companii

Patriciu a angajat un britanic sa-i administreze cladirile de birouri. In Cubic Center din Pipera nu are niciun chirias

08.09.2009, 17:19 41

Omul de afaceri Dinu Patriciu l-a desemnat pe britanicul RossMacDiarmid la conducerea unor cladiri de birouri din portofoliulfondului de investitii Fabian, achizitionat la inceputul acest an,manager care ocupa in acelasi timp si o functie executiva in firmaQuintet Asset Management, condusa de Michael Lloyd, fostul sef almegaproiectului Baneasa din nordul Capitalei.

"Ca urmare a nevoii de resurse, ne-a fost cerut sa oferimanumite servicii de administrare pentru unele companii detinute deFabian. Ross MacDiarmid va avea aceasta responsabilitate in paralelcu activitatile legate de Quintet", a declarat pentru ZF MichaelLloyd, presedintele firmei Quintet Asset Management.

Ross MacDiarmid, 50 de ani, ocupa functia de Chief InvestmentOfficer in cadrul Quintet. Printre atributiile care ii revin laconducerea fondului Fabian se numara administrarea firmelor inportofoliul carora se afla cladirile de birouri Cascade OfficeBuilding si Baneasa Business Center din Bucuresti.

In plus, Fabian va prelua in urmatoarea perioada si cladirea debirouri Cubic Center din Pipera, pentru care nu a fost semnat incaniciun contract de inchiriere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO