Companii

Paul Dicu, Baumit: Vedem o schimbare în rândul dezvoltatorilor privaţi în ceea ce priveşte cererea de termoizolaţii mai groase, pentru sporirea eficienţei energetice

Paul Dicu, Baumit: Vedem o schimbare în rândul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.09.2022, 17:20 209

Compania deţine trei fabrici de mortare uscate, la Teiuş (judeţul Alba),la Bolintin Deal (judeţul Giurgiu) şi la Şag (judeţul Timiş), precum şi o fabrică de vopsele şi tencuieli, la Bucureşti.

Demararea investiţiilor prin pro­gramul „Valul Renovării“ simultan în România şi în alte ţări europene ar pu­tea duce la un blocaj al pieţei de mate­riale de construcţii, la pachet cu pro­bleme în reţinerea forţei de muncă, este de părere Paul Dicu, product manager în cadrul Baumit România, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcţii de pe piaţa locală.

„Noi niciodată nu ne-am bazat pe programele publice în strategia noas­tră, dar au fost binevenite atunci când au existat. Problema este că, dacă vom da drumul la consolidările de clădiri odată cu toate ţările din vest, vom a­jun­ge la o penurie a materiilor prime şi, în plus, va apărea şi o migrare a for­ţei de muncă spre zonele unde salariile sunt mai bune“, a spus Paul Dicu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO