Companii

Pavăl, Dedeman: În martie deschidem cel mai scump magazin al nostru, în Băneasa

Autor: Bogdan Alecu

12.12.2016, 00:07 5669

Dedeman Bacău, cea mai mare companie antrepre­no­ria­lă din România, controlată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, a intrat în „clubul“ miliardarilor, depăşind deja pra­gul de un miliard de euro business pe piaţa locală.

În prima jumătate a anului businessul companiei a urcat cu 26%, la circa 500 mil. euro. Avansul a fost printre cele mai mari raportate de o companie cu activităţi pe piaţa de retail într-o perioadă în care creşterea consumului aminteşte de perioada 2007-2008.

„Am trecut deja de pragul de un miliard de euro cifră de afaceri în acest an. În a doua jumătate a anului nu s-a men­ţinut creşterea din prima jumătate a anului, ritmul s-a mai tem­perat. Businessul din bricolaj este influenţat şi de vreme. Spre exemplu, creşterea din prima jumătate a anului s-a da­torat şi faptului că am avut vreme bună în primele trei luni ale anului, când vânzările au crescut peste medie“, a declarat pentru ZF Dragoş Pavăl.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO