Companii

PeliFilip: Chiar dacă tranzacţiile din sănătate nu se văd, industria devine tot mai activă

Carmen Peli este partener în cadrul casei de avocatură PeliFilip

Carmen Peli este partener în cadrul casei de avocatură PeliFilip

Autor: Cristina Bellu

15.10.2015, 00:05 249
Piaţa tranzacţiilor pe segmentul healthcare devine din ce în ce mai activă, chiar dacă nu întotdeauna tranzacţiile efectuate în acest sector sunt vizibile.
 
Când au loc astfel de operaţiuni este foarte important să existe un serviciu de suport competent pentru cei implicaţi în procesul tranzacţiei, este de părere Carmen Peli, partener PeliFilip, prezentă la evenimentul ZF Pharma Summit, organizat în septembrie.
 
„Tranzacţiile din segmentul healthcare nu au loc doar în cazul companiilor care se găsesc în radarul zilnic al presei şi nu sunt întotdeauna vizibile. Când se fac astfel de achiziţii este foarte important să dispui de un serviciu de consultanţă competent din punctul de vedere al taxelor, din punct de vedere legal. Avocaţii care au mai fost implicaţi şi în alte tranzacţii vor aduce întot­deauna sfaturi competente. Există multe zone sensibile de care trebuie să se ţină cont, există un punct de referinţă din alte tranzacţii pe care consilierii îl pot aduce ca sfat util companiei care se află în poziţia de a achiziţiona sau de a vinde“, a spus Carmen Peli.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO