Companii

Producătorul Tuborg aşteaptă Crăciunul cu patru noi beri în portofoliu. Vedeţi aici care sunt ele

Producătorul Tuborg aşteaptă Crăciunul cu patru noi beri în portofoliu

Tuborg aşteaptă Crăciunul cu patru noi beri în portofoliu

Autor: Ioana David

26.10.2011, 15:59 1118

United Romanian Breweries Bereprod (URBB), producătorul berilor Tuborg şi Carlsberg, al apei Bilbor şi al sucurilor Granini, a lansat luna aceasta patru sortimente noi de bere: Grimbergen Blonde (sticlă de 0,33 l), Grimbergen Double (sticlă de 0,33 l), Kronenbourg 1664 (Sticlă de 0,33 l) şi Carlsberg Elephant (sticlă 0,33L)

"Diversificarea preferinţelor consumatorilor români, precum şi o creştere a interesului pentru specialităţile de bere, ne-au determinat să aducem pe piaţa din România aceste sortimente" a spus Doron Zilberstein, vicepreşedinte marketing al URBB.

URBB se numără printre cei mai mari producători locali de bere, pe lângă Tuborg mai având în portofoliu şi Carlsberg, Skol, Holsten şi altele.

Compania a înregistrat în primele şase luni ale acestui an vânzări în creştere, peste estimările iniţiale, dar nu a precizat dinamica acestora.

Compania anunţa la începutul anului că în 2011 şi-a propus un plus de 10% al vânzărilor de băuturi pe cele trei segmente pe care activează: bere, băuturi răcoritoare şi ap

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO