Companii

Proiect imobiliar de 6 mil. euro la Buzau

04.07.2005, 21:01 80

Grupul de firme Constam a intrat pe piata imobiliara cu doua proiecte in valoare totala de 5,8 mil. euro, constand in constructia unui complex rezidential si a unei cladiri de birouri in orasul Buzau, iar planurile de dezvoltare vizeaza realizarea de locuinte in Bucuresti.

Proiectul denumit "Constam Residential Park", cu o valoare de 5 mil. euro, este primul de acest tip derulat in Buzau.

"In cartierul rezidential se vor construi 54 de unitati locative - case si 4 blocuri cu cate 4 apartamente in fiecare bloc. Pentru casele P+1M cu suprafata totala utila de 134 metri patrati s-a estimat un pret de 90.000 de euro, iar pentru casele P+1M cu suprafata totala utila de 210 metri patrati pretul este estimat la 120.000 de euro", a declarat Florentin Octavian Manescu, directorul general al Constam Buzau, membra a grupului cu acelasi nume. El a precizat ca apartamentele vor fi achizitionate la un pret evaluat la sume cuprinse intre 45.000 de euro si 60.000 de euro, in functie de suprafata. Preturile prezentate nu includ TVA.

Complexul va fi situat in vecinatatea parcului si a Complexului istoric Marghiloman, pe un teren cu o suprafata de 20.255 de metri patrati aflat in proprietatea Constam. Proiectul se afla in stadiul de obtinere a autorizatiei de construire si va fi finantat din surse proprii ale Constam. Constam va realiza, totodata, si o cladire de birouri, amplasata in zona Episcopiei Buzaului si denumita Constam Business Center. Imobilul va avea un regim de inaltime subsol - parter - sase etaje, suprafata construita desfasurata fiind de circa 3.000 de metri patrati. Imobilul se afla in stadiu de proiectare si va fi destinat in totalitate inchirierii. Valoarea totala a investitiei este de circa 800.000 de euro. Proiectul va fi finantat din surse proprii si credit bancar. Ambele proiecte vor fi finalizate pana la sfarsitul anului viitor. Compania Constam este specializata in comercializarea de materiale pentru constructii, finisaje si instalatii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO