Companii

Raal, vanzari de 40 mil. euro

12.03.2007, 19:53 23

Compania Raal din Bistrita, producator de sisteme de racire pentru autovehicule, estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de peste 40 mil. euro, in crestere cu aproximativ 65% fata de anul trecut.
"Cresterea cifrei de afaceri este direct proportionala cu fabricarea de noi sisteme de racire pentru autovehicule destinate companiilor Ingersoll Rand, JCB, AGCO, John Deere, Komatsu si ABB", a declarat directorul general al companiei, Paul Ilies. Pentru urmatorii ani, managementul Raal prevede asocierea cu unul sau mai multi parteneri in vederea infintarii unei noi societati care sa beneficieze de facilitati de prelucrare mecanica si de turnatorie a aliajelor din aluminiu, necesare continuarii dezvoltarii vanzarilor Raal la export, care reprezinta deja aproximativ 98% din totalul cifrei de afaceri a Raal.
Pentru 2007 conducerea companiei a anuntat investitii de 5-6 mil. euro pentru reabilitarea si modernizarea halei achizitionate anul trecut la Prundu Bargaului. Raal a fost infintata in anul 1991 ca societate pe actiuni, prin desprinderea din compania IUT Bistrita. Din 1995 societatea s-a privatizat, actionarii fiind reprezentati de salariatii companiei in proportie de 93%, restul actiunilor fiind detinute de SIF Banat-Crisana.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO