Retail&Agrobusiness

PepsiCo a numit-o pe Mihaela Hristea în funcţia de senior marketing manager al diviziei de băuturi. Ea a lucrat anterior la Tuborg

PepsiCo a numit-o pe Mihaela Hristea în funcţia de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

23.11.2023, 14:55 175

PepsiCo, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de snackuri şi băuturi, a numit-o pe Mihaela Hristea în funcţia de senior marketing manager  al diviziei Beverages. Mihaela o înlocuieşte pe Delia Corniciuc care va prelua alte responsabilităţi profesionale la nivel internaţional în cadrul companiei.

Cu o experienţă vastă de peste 15 ani în domeniul Business Management, Mihaela aduce cu ea o expertiză  internaţională, dobândită în companii multinaţionale precum Tuborg, Orbico, Molson Coors, P&G. În noul său rol, Mihaela va coordona strategia de marketing pentru divizia de băuturi.

"Sunt entuziasmată să mă alătur echipei de profesionişti motivaţi din cadrul companiei pepsico, într-unul dintre cele mai dinamice segmente ale pieţei fmcg. În acest rol, mă voi dedica consolidării imaginii brandurilor noastre, prin implementarea de strategii inovatoare şi stabilirea unor conexiuni autentice cu consumatorii. Având sprijinul unei echipe de marketing cu oameni talentaţi, sunt convinsă că vom atinge şi depăşi obiectivele stabilite, contribuind astfel la succesul continuu al companiei.," a declarat Mihaela Hristea, senior marketing manager beverages.

În paralel, Delia Corniciuc preia funcţia de senior marketing manager beverages în Polonia. Cu o experienţă de peste 3 ani şi jumătate în cadrul PepsiCo, unde a ocupat anterior funcţia de senior marketing manager beverages pentru România, Delia va continua să aducă o contribuţie semnificativă la dezvoltarea afacerii şi la succesul regiunii Central Europe.

"Mă bucur să continui să contribui la succesul PepsiCo într-o piaţă importantă precum Polonia. În noul meu rol, voi continua să promovez brandul PepsiCo şi să contribui la succesul său într-un mediu competitiv. Rămânem dedicaţi creării de experienţe memorabile pentru clienţii noştri," a declarat Delia Corniciuc.

Prin compania Quadrant Amroq Beverages, PepsiCo deţine o fabrică la Dragomireşti şi prin Star Foods EM, controlează cea mai mare unitate de producţie a snackurilor de pe plan local. Din ambele, pleacă produse spre ţările din jur, România fiind un important hub în regiune. Împreună, cele două businessuri ale PepsiCo în România au avut anul trecut cumulat afaceri de peste 2,5 miliarde de lei şi peste 1.600 de salariaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO