Retail&Agrobusiness

Producătorul berii Tuborg are un buget de investiţii de 10 milioane euro în 2020

Kobi Dar, preşedintele URBB: Ne-am pro­pus să continuăm şi în 2020 ritmul de creş­tere al investiţiilor

Kobi Dar, preşedintele URBB: Ne-am pro­pus să continuăm şi în 2020 ritmul de creş­tere al investiţiilor

Autor: Mădălina Dediu Panaete

23.01.2020, 00:07 1600

Kobi Dar, managerul care la în­ceputul anului trecut a preluat func­ţia de preşedinte al United Romanian Breweries Bereprod, pro­du­că­torul berilor Tuborg, SKOL şi Carlsberg, spu­ne că în acest an com­pania va con­tinua inves­tiţiile în dez­vol­tarea busi­nessului.

„Ne-am pro­pus să continuăm şi în 2020 ritmul de creş­tere al inves­tiţiilor, având pen­tru acest an un bu­get în valoare de 10 mi­lioa­ne de euro, fon­duri pe care le vom de­dica atât continuării creşterii rezultatelor URBB la nivelul pieţei locale, dezvoltării şi optimizării proceselor operaţionale, cât şi în tehnologie“, a declarat pentru ZF Kobi Dar, preşedintele URBB.

Compania, care deţine o fabrică în Pantelimon (jud. Ilfov), a avut în 2018 o cifră de afaceri de 466 de milioane de lei (100 mil. euro), mai mare cu 19% faţă de anul an­terior, arată datele de la Minis­terul de Finanţe.

Producăt­orul are în porto­foliu măr­cile de bere Tuborg, Carls­berg, , Hol­sten, SKOL, Guin­ness, Bucur - bere de bulevard, cidrul pre­mium So­mersby şi Gra­ni­ni pe piaţa bău­turilor răcoritoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO