VIDEO ZF Live. Bogdan Pandelea, CEO şi fondator al Oleya.ro: Vrem să deschidem magazine fizice proprii, pe lângă parteneriatul cu farmaciile

20 dec 2017 Autor: Roxana Rosu

Bogdan Pandelea şi Andreea Enache sunt doi antreprenori care au fondat site-ul oleya.ro, un magazin online de ingrediente pentru cosmetice naturale care le permite clienţilor să îşi comande produse personalizate pe baza reţetelor propuse şi combinate în laboratorul firmei.

Anterior lansării acestui start-up, Bogdan Pandelea a lucrat pe zona de vânzări în industria IT, iar Andreea Enache este farmacist.

Investiţia iniţială în noua afa­­cere a fost de circa 30.000 euro, sumă care a acoperit dezvoltarea site­-ului şi des­chiderea labo­ra­torului pro­­priu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.12.2017

 
Cuvinte cheie:
Oleya
, ceo
, farmacii
, magazine
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide