Retail&Agrobusiness

Vinurile lui Valvis, vânzări mai mari cu 24% în acest an

Jean Valvis, preşedintele Valvis Holding

Jean Valvis, preşedintele Valvis Holding

Autor: Roana Rotaru

14.09.2016, 00:05 338
Vânzările brandului Domeniile Sâmbureşti, partea a grupului de firme Valvis Holding, au crescut cu 24% de la începutul anului faţă de aceaşi perioadă a anului precedent, potrivit lui Jean Valvis, antreprenorul care exploatează 500 de hectare de viţă-de-vie în judeţul Olt.
 
„Creşterea vânzărilor este de 24% de la începutul anului până acum, dar având în vedere că cea mai bună perioadă este iarna, cred că vom depăşi 24%. Vânzările sunt în creştere pentru că se face un efort de calitate constant, colaborăm cu specialişti din Italia ale căror instrucţiuni le aplicăm la literă“, a declarat pentru ZF Jean Valvis, preşedintele Valvis Holding, care deţine brandurile Domeniile Sâmbureşti şi Aqua Carpatica.
 
Viti-Pomicola Sâmbureşti SA, compania sub care funcţionează Domeniile Sâmbureşti, cu activităţi în fabricarea vinurilor, a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 12,6 mil. lei (2,8 mil. euro), în creştere cu 44% faţă de anul precedent, înregistrând un profit de peste 43.000 lei (circa 10.000 euro), rezultate obţinute cu ajutorul a 61 de angajaţi, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO