Companii

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de antreprenorul Dan Pavel, mizează pe o creştere de 10-15% a afacerilor în 2022

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de...

Autor: Laurentiu Cotu

23.03.2022, 17:00 129

♦ Benvenuti are prevăzute renovări generale pentru trei magazine în acest an, precum şi deschideri de magazine noi.

Retailerul de încălţăminte Benvenuti, controlat de antre­prenorul local Dan Pavel, şi-a bugetat pentru 2022 o creştere de 10-15% a afacerilor faţă de anul trecut, susţinută atât de magazinul online, cât şi de deschiderea unor noi unităţi.

Compania a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de aproape 123,4 mil. lei (25 mil. euro), în creştere cu 26% faţă de anul anterior, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor transmise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor. Retailerul de încălţăminte a deschis la finalul anului trecut un nou magazin Enzo Bertini în Sun Plaza Bucureşti, ajungând astfel la o reţea de 46 de magazine sub brandul Benvenuti şi 6 magazine multibrand Enzo Bertini.

„Pentru 2022 estimăm o creştere de aproximativ 10-15% a afcerilor, venită din creşterea pe online, precum şi datorită faptului că vom deschide câteva magazine noi. Anul acesta sperăm să vedem, pe fiecare magazin, o revenire a vânzărilor la nivel apropiat de cel anterior pandemiei“, a declarat pentru ZF Transilvania Adrian Câzu, Development & Retail Manager Benvenuti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO