Companii

RTPR Allen & Overy şi-a recrutat şef pentru litigii

RTPR Allen & Overy şi-a recrutat şef pentru litigii

Cristian Gavrilă

Autor: Ioana David

26.05.2011, 23:40 715

Firma de avocatură de business RTPR Allen & Overy l-arecrutat pe Cristian Gavrilă, 36 de ani, pentru poziţia nou-creatăde counsel şi head of litigation and arbitration începând dinaceastă lună. Gavrilă este membru al Baroului Bucureşti din 2000 şiare o experienţă internaţională, fiind implicat în zeci dearbitraje, iar anterior a fost partener head of litigation &arbitration department al casei de avocatură Voicu &Filipescu.

"Estimăm să dublăm, pe termen scurt, numărul de clienţi dinportofoliul RTPR Allen & Overy în această arie de practică", aafirmat Cristian Gavrilă. Pe de altă parte, Daniel Voicu, managingpartner al Voicu & Filipescu, firma la care Gavrilă a activatanterior, a spus: "Decizia lui de a pleca din firma noastră a fostuna pur personală, Cristian a decis să dea o altă direcţie cariereisale profesionale. Îi suntem alături de această decizie şi îi urămsucces în ce şi-a propus. Plecarea lui Cristian Gavrilă nu estesingura schimbare pentru Voicu & Filipescu în privinţapracticii de litigii şi arbitraje: recent firma a pus bazele unuisistem de conlucrare cu o altă firmă de avocatură ce are peste 15avocaţi specializaţi în litigii şi arbitraje, conlucrare cepresupune gestionarea în comun a anumitor proiecte complexe".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO