Companii

RTPR se aliaza cu un gigant al avocaturii - Allen & Overy

30.05.2008, 22:05 25

Casa de avocatura Radu Taracila Padurari Retevoescu (RTPR), una dintre cele mai dinamice firme locale, a incheiat un parteneriat de asociere exclusiva cu firma britanica Allen & Overy, care face parte alaturi de Clifford Chance, Freshfields, Linklaters si Slaughter and May din selectul grup Magic Circle al celor mai importante firme britanice de avocatura.
Firma va activa incepand de la 1 iulie, de cand asocierea devine efectiva, sub denumirea de Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA in asociere cu Allen & Overy LLP si va face parte din operatiunile britanicilor in Europa Centrala si de Est, urmand astfel ca firma britanica sa activeze pe piata locala doar prin intermediul RTPR.
Firma locala a fost infiintata in anul 2004 de catre un grup de avocati desprinsi din biroul local al unei alte companii britanice - Linklaters, pentru ca in prezent, printre clientii firmei sa se numere firme precum Citibank, Copper Beech, BERD, Enterprise Investors, Eurobank Properties, RAEF sau UPC.
RTPR a realizat anul trecut venituri de 2,5 milioane de euro si un profit de 1,4 mil. euro, firma avand in prezent un numar total de 33 de avocati, dintre care cinci parteneri.
"In continuare vom cauta sa selectam cei mai buni avocati din piata, iar pentru acest an avem in vedere recrutarea a 6-7 avocati stagiari, precum si a unor avocati cu experienta care exceleaza in domeniul lor de specializare", a declarat Costin Taracila, partener RTPR.
Din cadrul Magic Circle pe piata locala mai sunt prezente firmele Clifford Chance, prin biroul condus de Daniel Badea, si Linklaters.
Allen & Overy este o casa de avocatura cu 29 de birouri internationale si un numar de aproximativ 5.500 de avocati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO