Companii

Scăderea vânzărilor de cartele a tras în jos veniturile Orange

Scăderea vânzărilor de cartele au tras în jos veniturile Orange

Autor: Radu Racu

28.10.2010, 10:05 40

Cel mai mare operator de telecomunicaţii mobile din România,Orange, a obţinut venituri de 246 de milioane de euro în trimestrulal treilea, în scădere cu 8,7% faţă de aceeaşi perioadă a anuluitrecut, în condiţiile în care efectele crizei au afectat înprincipal vânzările de cartele prepay, reiese din datele publicatjoi de companie.

"In acest trimestru, in timp ce veniturile din serviciile pebaza de abonament au continuat sa se stabilizeze, asa cum amdeclarat anterior, veniturile din serviciile prepay au reflectat onoua degradare din cauza contextului economic. Evolutia globala aveniturilor pe baza comparativa este similara cu cea din trimestruldoi." a declarat Thierry Millet, CEO Orange Romania.

La data de 30 septembrie, Orange avea 10.398.884 clienti, inscadere cu 2,8% fata de semestrul al treilea din 2009.

Numarul de clienti broadband ai Orange Romania a crescut cu 35%fata de trimestrul trei al anului precedent, ajungand pana la3.024.257. Orange a continuat sa faca progrese pe acest segment sia dezvoltat oferte de date si de smartphone-uri, servicii dedicatesi asistenta specializata pentru utilizatorii de smartphone-uri,oferte speciale si personalizate.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO