Companii

Serviciile de curierat rapid ale Poştei vor opera sub brandul Prioripost

Serviciile de curierat rapid ale Poştei vor opera sub...

Autor: Adrian Dumitrache

05.06.2013, 14:11 1072

Până la finele acestei luni, Prioripost va avea propria pagină web.

Marcă înregistrată a Poştei Române, Prioripost face parte din portofoliul actual de servicii al Sucursalei de Servicii Express din cadrul companiei, alături de Ultrapost, Express Mail Service şi Skypak, se arată într-un comunicat al companiei.

"Conform planului în baza căruia am fost mandatat să conduc acest proiect, îmi doresc ca Prioripost să redevină prima opţiune pentru clienţii care au necesitaţi de expediere în regim de curierat rapid şi să reprezinte pentru companie ceea ce reprezintă, de exemplu, DHL pentru Deutsche Post", a declarat directorul Sucursalei de Servicii Express a Companiei Naţionale Poşta Română, Octavian Bădescu.

Anterior, Bădescu a condus firma Sameday Courier, pe care a înfiinţat-o în 2007. El a cedat pachetul de acţiuni către un acţionar minoritar, Lucian Băltaru.

Sameday Courier este specializată în livrări rapide atât în ţară, cât şi în străinătate

Cu afaceri de 1,2 miliarde de lei, Poşta este cel mai mare operator local de profil şi are o reţea teritorială de 5.600 de unităţi poştale.

Acţionarii Companiei Naţionale Poşta Română (CNPR) sunt Ministerul pentru Societatea Informaţională - 75% şi Fondul Proprietatea - 25%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO