Companii

Şi-a deschis salon de înfrumuseţare şi vrea să facă 20.000 de euro

Şi-a deschis salon de înfrumuseţare şi vrea să facă...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.08.2013, 20:57 266
Doriana Pîrv, 25 de ani, o antrepre­noa­re din Cluj, a luat la începutul acestui an o finanţare neram­bur­sa­bilă de la stat pentru a-şi des­chi­de o afacere şi a pus bazele unui sa­lon de înfru­museţare un­de în pri­mele două săp­tămâni a atras 50 de clienţi.
 
Un client al salonului lasă în medie circa 200 de lei, (doar o şedinţă de epilare defi­ni­ti­vă costă 150 de lei), însă depinde de nu­mă­rul de servicii de care beneficiază.
 
„Ideea a venit la o dis­cuţie cu prietenii. O pri­e­tenă şi-a deschis o firmă de tip SRL-D care merge foarte bine şi am zis să încerc şi eu. Şi, pentru că sunt fe­meie, am considerat că cel mai bine mi se po­­tri­veşte un salon de înfru­mu­seţare“, spune tânăra care lucrează la un birou notarial şi este studentă în anul doi la Facul­tatea de Drept.
 
Firma Be Jolly Center SRL-D, deţi­nută de antre­pre­noare, a fost înfiinţată în luna ianuarie a aces­tui an, însă activitatea propriu-zisă a început în urmă cu două săp­tă­mâni.
 

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Acest articol a apărut în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.08.2013

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO