Companii

Snack Attack se lupta sa iasa din insolventa

14.10.2009, 23:17 101

Snack Attack, o retea de fast-food de 17 restaurante, care aintrodus conceptul de sandvis pentru pranz si care a intrat ininsolventa la inceputul lui iunie, la cererea unui furnizor decarne de pui, spune ca si-a platit pana in prezent aproape toatedatoriile catre furnizori si ca asteapta din partea creditorilorscrisori de retragere de la masa credala.
Astfel, Snack Attack ar putea fi prima companie care iese dininsolventa intr-un timp atat de scurt, intr-o perioada in care sutede firme apeleaza la aceasta solutie, la presiuneacreditorilor.
Chiar daca "lucrurile s-au indreptat", dupa cum spune Florin Balu,directorul general si unul dintre actionarii companiei, deciziaTribunalului la jumatatea anului i-a afectat imaginea nu atat lanivelul clientilor, cat al colaboratorilor. "Clientul traieste inRomania, stie ce se poate intampla in tara asta, este fidel siatunci cand eu ii spun ceva, ma crede. Un furnizor, din pacatetraind tot in Romania si vazand ce se intampla cu cashul, sesperie, vrea sa renegocieze contracte daca afla ca sunt ininsolventa. Acum toti sunt mai linistiti pentru ca au trecut cinciluni, iar lucrurile s-au asezat", spune Balu, care a rulat in 2008afaceri de 8,3 mil. euro.

Cititi maine in ZF un interviu cu Florin Balu, directorulgeneral al Snack Attack

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO