Companii

Şucu - Mobexpert vine cu dobândă zero pentru relansarea vânzărilor

18.08.2010, 23:55 74

Dan Şucu, proprietarul afacerii din industria mobilei Mobexpert,s-a înţeles cu BRD pentru un sistem de creditare pe 12 luni cudobânda zero în magazine, prima strategie de acest fel din piaţă,în încercarea de a repunere vânzările pe creştere.

"Nu a existat o bancă cu care nu am vorbit şi care să nu fieinteresată de o astfel de abordare. Mulţi au spun că ar trebui săne dea preţuri atât de mici încât ar pierde bani. Am ales ofertaBRD care ni s-a părut cea mai interesantă", a spus Şucu, care aadăugat că în acest fel încercă să-şi ajute clientul.

Oferta lui Şucu se aplică cumpărăturilor cu o valoare de peste8.000 de lei şi vine în condiţiile în care omul de afaceri a vorbitîn mai multe rânduri despre dobânzile ridicate la credite.

În prezent, dobânda efectivă medie la creditele noi de consumeste de 18%. În cazul în care această valoare este mai mică de8.000 de lei, clientul plăteşte un avans de 5%, urmând ca ulteriorsă achite factura în 12 rate fără dobândă. De fapt dobânda esteavansul.

În condiţiile în care economia traversează o perioadă extrem degrea tot mai multe companii vor încerca să negocieze cu băncilediferite sisteme de finanţare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO