Companii

SW Umwelttechnik: echipamente de 2 mil. euro in Suceava

24.04.2008, 21:53 15

SW Umwelttechnik a incheiat un contract in valoare de doua milioane de euro pentru livrarea de echipamente in vederea refacerii si modernizarii sistemului de canalizare din Suceava, a anuntat grupul austriac. Proiectul presupune livrarea a 24 de kilometri de tevi de canalizare, precum si a peste 600 de gauri de canal, alaturi de echipament aferent drenajului stradal.
Livrarile sunt programate sa inceapa in mai 2008 si au ca termen de finalizare sfarsitul anului viitor. Proiectul va fi finantat de autoritatile locale prin programul ISPA. Veniturile totale ale grupului austriac au scazut cu 5,9% in 2007, la 96,1 milioane de euro, ca urmare a reducerii afacerilor din Ungaria si a situatiei din Romania. SW Umwelttechnik are in vedere finalizarea celei de-a patra unitati in Romania, astfel ca, in urmatorii cinci ani, sa poata fabrica pe piata romaneasca intreaga gama de produse din portofoliu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO