Companii

Tânăra care aduce cele mai cunoscute macarons din lume în România: Ne aşteptăm la încasări de 1.000 de euro pe zi

Autor: Cătălina Butan,

30.09.2013, 00:06 2047
Andreea Altay, care alături de Dorothy Constantin controlează multibradul de lux Victoria 46, se aşteaptă la un număr de 35 de clienţi în medie pe zi şi un coş mediu de cumpărături de 30 de euro în magazinul în franciză Ladurée, care se va deschide în această toamnă în Bucureşti. Fondatorul Ladurée este considerat inventatorul desertului macaron, brandul francez fiind unul dintre cele mai faimoase nume din domeniul brutăriei, cofetăriei şi al patiseriei de lux.
 
„Decizia de a aduce Ladurée a venit în mod natural ţinând cont de natura businessului pe care îl avem şi anume fashion-ul de lux, având cele două magazine Victoria 46, de pe Calea Dorobanţilor şi magazinul Day&Night din Băneasa Shopping City. Ambele au un portofoliu de branduri de lux printre care Givenchy, Dior, Saint Lau­rent“, a spus Altay în emi­siu­nea ZF Live de vineri, 27 sep­tembrie.
 
Negocierile cu grupul franţuzesc au durat în jur de opt luni, însă avantajul celor două acţionare a fost business-ul pe care îl deţin. „Nu a fost uşor să aducem acest brand. Grupul Laduree este foarte selectiv, am avut competitori. Au avut discuţii cu mai multe companii care activează pe piaţa de lux din România, însă atuul nostru a fost lumea modei, faptul că deja comercializăm branduri de lux franţuzeşti“, a mai spus Altay la ZF Live.
 
Potrivit acesteia, vor fi două magazine Ladurée în Bucureşti. Primul magazin se va deschide în această toamnă la parterul Victoria 46, însă intrarea va fi separată, din stradă, şi va avea o suprafaţă de 35 de metri pătraţi. Investiţia totală se ridică la 550.000 de euro. Al doilea magazin se va deschide într-un centru comercial din Bucureşti la trei săptămâni distanţă faţă de primul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO