Companii

Tarns Courier Service: mizam pe o crestere de 40%

01.05.2007, 16:46 26

Trans Courier Service, unul dintre primii zece jucatori de pe piata de posta si curierat, si-a bugetat pentru acest an o crestere de 40% a cifrei de afaceri, pe baza extinderii portofoliului de servicii.
"Principalul factor de crestere consta in extinderea portofoliului de servicii, fiind similar cu orice alta piata din comunitatea europeana. Totodata, vor contribui la crestere dezvoltarea per ansamblu a economiei romanesti, evolutia investitiilor straine, precum si fluidizarea si dezvoltarea afacerilor internationale", a spus Iulia Nartea, managerul companiei.
Astfel, daca luam in calcul ritmul de crestere estimat de companie, afacerile Trans Courier Service ar putea depasi 7,8 milioane de euro in acest an. Anul trecut compania a avut o cifra de afaceri de 5,6 milioane de euro, cu 20% mai mult fata de 2005, precum si un profit de 580.000 de euro.
Rezultatele inregistrate in primele trei luni de companie se inscriu in graficul de crestere prevazut pentru anul in curs.
Astfel, in primul trimestru volumul de import a crescut cu 65%, iar cel de export s-a majorat cu 25 % fata de aceeasi perioada a anului trecut.
"Cresterea de volum a fost spectaculoasa, dar asteptata din experienta celorlalte tari intrate in UE acum 3 ani. Aceste procente de crestere, in special cel aferent volumului de import, au fost influentate de ridicarea barierelor vamale, dar si de introducerea noilor servicii UPS", a spus Nartea.
Trans Courier Service este agent exclusiv al UPS si odata cu integrarea in Uniunea Europeana a adus pe piata din Romania toate produsele oferite de grup la nivel international.
Trans Courier Service concureaza pe piata serviciilor de curierat international cu DHL si TNT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO