Companii

Terapia Cluj, cel mai mare producător de medicamente: 80% dintre angajaţi, pe listele de vaccinare. În cadrul fabricii Terapia Cluj lucrează aproximativ 900 de persoane

Peste 700 de angajaţi ai Terapia Cluj şi-au exprimat dorinţa de a se vaccina împotriva COVID-19.

Peste 700 de angajaţi ai Terapia Cluj şi-au exprimat dorinţa de a se vaccina împotriva COVID-19.

Autor: Georgiana Mihalache

18.01.2021, 00:05 445

♦ Etapa a doua de vaccinare, începută la 15 ianuarie, include şi angajaţii din domenii esenţiale, cum este producţia de medicamente.

Producătorul de medicamente Terapia Cluj a făcut liste cu angajaţii care vor să se vaccineze, în contextul în care etapa a doua include persoanele angajate în domenii cheie, printre care şi industria producătoare de medicamente.

„Avem liste de înscriere la vaccinare de aproape 80%, din circa 900 angajaţi, încă mai vin solicitări de la cei care nu au posibilităţi online, suntem în etapa a doua. Sperăm să vaccinăm cât de repede“, a spus Dragoş Damian, CEO al Terapia.

Vineri, 15 ianuarie, a început şi etapa a doua, după ce prima fază a vaccinării în România a inclus doar personalul din sănătate, medicii, personalul din farmacii. Deşi autorităţile au precizat că la ora 15 vor începe înscrierile pentru a doua etapă, platforma de vaccinare nu a fost disponibilă în primele ore sau a funcţionat cu discontinuităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO