Companii

Valentin Păuna, şeful pe HR al magazinelor Real, promovat la sediul central al grupului Metro

Valentin Păuna, şeful pe HR al magazinelor Real,...

Autor: Adelina Mihai

09.01.2014, 00:05 736
Valentin Păuna, 45 de ani, care a fost timp de patru ani directorul de resurse umane al hipermarketurilor Real din România, lucrează din vara anului trecut la sediul central al Metro din Germania.
 
În prezent, el este director de resurse umane pe divizia de produse nealimentare din cadrul grupului Metro Cash and Carry şi are biroul în sediul central din Düsseldorf. Principalii clienţi ai diviziei non-food din cadrul Metro sunt în general hotelurile, restaurantele sau comercianţii independenţi.
 
 
În România, Păuna a coordonat politicile de HR pentru cei peste 5.300 de angajaţi ai Real (divizia de hipermarketuri a concernului german Metro) în perioada 2009 - 2013, înainte ca francezii de la Auchan să primească aprobarea Consiliului Concurenţei pentru preluarea a 20 dintre cele 24 de hipermarketuri de pe plan local. La finalul anului trecut grupul Auchan, controlat de una dintre cele mai bogate familii din Franţa, a cumpărat pentru 1,1 mld. euro hipermarketurile Real din România, Polonia, Ucraina şi Rusia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO