Companii

Valvis plusează 14 mil. € în Aqua Carpatica dintr-un credit de la BRD

Valvis plusează 14 mil. € în Aqua Carpatica dintr-un...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.12.2013, 00:05 76
Carpathian Springs, companie deţinută de omul de afaceri Jean Valvis, a împrumutat 14 milioane de euro de la BRD Groupe Société Générale, a doua bancă după active de pe piaţa locală, pentru a finanţa dezvoltarea brandulului Aqua Carpatica.
 
Banii urmează să fie folosiţi pentru a finanţa activităţile curente şi investiţiile în extinderea capacităţii de producţie a fabricii din judeţul Suceava.
 
„Este un program de dezvoltare exclusiv al brandului Aqua Carpatica. Prin aceste investiţii vom creşte semnificativ capacitatea de producţie. Suntem prezenţi de aproximativ doi ani şi jumătate cu acest brand pe piaţă şi am ajuns la o cotă de piaţă de 15% pe segmentul apelor minerale plate şi asta ne încurajează să continuăm”, a declarat Jean Valvis, proprietarul Carpathian Springs. Valvis nu a precizat cu cât va majora producţia brandului şi nici care este în prezent capacitatea de producţie a fabricii.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO