Companii

Vanzarile Napoca Constructii vor stagna anul acesta

18.10.2009, 23:03 30

Compania Napoca Constructii din Cluj, care desfasoara activitatiin domeniul constructiilor civile, industriale si agricole,estimeaza pentru acest an un volum al vanzarilor de peste 34,3 mil.lei (aproximativ 8,2 mil. euro), valoare apropiata de cifra deafaceri realizata in 2008. Anul trecut compania a realizat vanzaritotale de aproximativ 35 mil. lei (9,5 mil. euro). "La realizareacifrei de afaceri din acest an vor contribui principalele lucraricivile contractate, platforme de aeroport inclusiv piste, retele decanalizare, statii de epurare, alimentari cu energie electrica,statii de transformare. In baza contractelor incheiate am executatlucrari de constructii atat pentru clientii finantati de la buget,cat si pentru clientii privati'', au declarat reprezentantiicompaniei Napoca Constructii. Anul trecut, 97% din cifra de afaceria companiei a fost realizata din lucrari de constructii si montaj,restul procentelor fiind obtinute din vanzarea de betoane.

In 2008 compania clujeana a executat lucrari de extindere aaeroportului din Cluj, construirea unor blocuri de locuintesociale, reabilitarea unor cladiri, retele de canalizare si statiide epurare. Printre clientii Napoca Constructii se numara sicompaniile Mol Romania, lantul de magazine Profi, complexul IuliusMall, Banca Tiriac.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO